Nybyg og udvidelse

Når der skal bygges nyt eller bygges til, skal installationen enten oprettes helt fra ny, eller måske udvides i forhold til den eksisterende installation. Derfor skal du tage kontakt til en elinstallatør, der kan hjælpe med tilmeldingen til Evonet. Du kan se priserne for tilslutning her. I nogle tilfælde dækker de angivne priser ikke alt fx ved udvidelser, fjerntliggende installationer, hvor tilslutningspunktet skal flyttes mm. Tilslutningspriser opdateres årligt til d. 1. januar.

Hvornår får du så en elmåler ud til dig? Det gør du, når du har betalt tilslutningsbidraget og har valgt, hvilken elleverandør du vil have. Betalingen af tilslutningen skal ske til Evonet, men valg af elleverandør kan vi desværre ikke hjælpe dig med. Du kan læse mere om valget af elleverandør her

Ampere-rettigheder

Har du brug for at se ampere-rettighederne for en installation, kan du se det på vores ledningskort, som du finder her.

Tilslutningsbestemmelser og retningslinjer

Tilslutningsbestemmelserne er de regler, der er forbundet med at blive tilsluttet og bruge eldistributionsnettet. Evonets tilslutningsbestemmelser kan findes her.  

Retningslinjerne er et tillæg til de bestemmelser, som Evonet har udarbejdet. De specificerer dine og netselskabets rettigheder og forpligtelser i de punkter, hvor tilslutningsbestemmelserne henviser til retningslinjerne.

 

Elmåler ved nybyg og byggestrøm

Når du skal bygge et nyt hus, er det nødvendigt med strøm til byggeriet. Derfor skal du kontakte en elinstallatør, når du skal i gang med byggeriet. Elinstallatøren kan hjælpe dig med at få en elmåler ud, der kan holde øje med forbruget under byggeperioden. Det er vigtigt, at elmåleren placeres udenfor byggeriet, så Evonet altid har mulighed for at tjekke elmåleren på byggepladsen. Elmåleren må gerne placeres midlertidigt i en målerstander.

Du kan læse vores retningslinjer her og se vores priser for tilslutning her

Skal du i gang med at grave på din grund?

Tjek hvor der ligger ledninger i jorden, inden uheldet sker.

Gå til vores ledningskort her, og se hvad der gemmer sig i jorden.


Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål vedr. nybyg og udvidelse

keyboard_arrow_up