Nettariffer

I Danmark har vi både netselskaber (f.eks. Evonet), der står for driften af elnettet og har ansvaret for f.eks. kabler og master, og elleverandører, der sælger strøm – det er dem, du køber din strøm hos og får din elregning fra. Elleverandøren står for at opkræve det, du skal betale for din strøm. Det er både prisen for den strøm, du bruger, abonnementer og tariffer. Alle poster fremgår af din elregning, og hvis du har spørgsmål til priserne, skal du rette henvendelse til din elleverandør, som du køber din strøm hos.

Evonet ejer elnet i både Syd- og Sønderjylland (det tidligere Syd Energi Net) og i Nordjylland (det tidligere Nordjysk Elnet). For at se de gældende og de historiske priser skal du via menuen til venstre vælge, om du vil se priserne for vores elnet i syd eller i nord.

Hvis du vil vide mere om sammensætningen af prisen for din strøm, har vi lavet en vejledning her på siden. Men husk: Specifikke henvendelser vedr. din elregning skal besvares af din elleverandør – dvs. dem der sender regningen til dig.

Se hvordan din pris for el er sammensat

keyboard_arrow_up