Nybyg og udvidelse

Når der skal bygges nyt eller bygges til, skal installationen enten oprettes helt fra ny eller måske udvides i forhold til den eksisterende installation. Derfor skal du kontakte en elinstallatør, der kan hjælpe med tilmeldingen til Evonet. Du kan se priserne for tilslutning her. I nogle tilfælde dækker de angivne priser ikke alt f.eks. ved udvidelser eller fjerntliggende installationer, hvor tilslutningspunktet skal flyttes mm. Tilslutningspriserne opdateres årligt den 1. januar.

Hvornår får du en elmåler ud til dig? Det gør du, når du har betalt tilslutningsbidraget og valgt, hvilken elleverandør du vil have. Betalingen af tilslutningsbidraget skal ske til Evonet, men valg af elleverandør kan vi desværre ikke hjælpe dig med.

Du kan læse mere om valget af elleverandør her

Ampere-rettigheder

Har du brug for at se ampere-rettighederne for en installation, kan du se det på vores ledningskort, som du finder her.

Tilslutningsbestemmelser og retningslinjer

Tilslutningsbestemmelserne er de regler, der er forbundet med at blive tilsluttet og bruge eldistributionsnettet. Evonets tilslutningsbestemmelser finder du her.  

Retningslinjerne er et tillæg til de tilslutningsbestemmelser, som Evonet har udarbejdet. De specificerer dine og netselskabets rettigheder og forpligtelser i de punkter, hvor tilslutningsbestemmelserne henviser til retningslinjerne.

 

Elmåler ved nybyg og byggestrøm

Når du skal bygge et nyt hus, er det nødvendigt med strøm til byggeriet. Derfor skal du kontakte en elinstallatør, når du skal i gang med byggeriet. Elinstallatøren kan hjælpe dig med at få en elmåler ud, der kan holde øje med forbruget under byggeperioden. Det er vigtigt, at elmåleren placeres udenfor byggeriet, så Evonet altid har mulighed for at tjekke elmåleren på byggepladsen. Elmåleren må gerne placeres midlertidigt i en målerstander.

Du kan læse vores retningslinjer her og se vores priser for tilslutning her.

Skal du i gang med at grave på din grund?

Tjek altid hvor der ligger ledninger i jorden, inden uheldet sker.

Gå til vores ledningskort her og se, hvad der gemmer sig i jorden.

Se prisen for at flytte et kabelskab her


Her kan du skrive til os, hvis du har spørgsmål vedr. nybyg og udvidelse

keyboard_arrow_up