Evonet og N1 er fusioneret. Vi hedder nu N1

Dit netselskab har skiftet navn til N1 – men vi er stadig det samme selskab.

Vi arbejder på en ny, fælles hjemmeside. Indtil da kan du finde de aktuelle priser, ledningskort m.m. for dit forsyningsområde her på siden.

Driftstatus

Nedenfor kan du se, hvor der er driftforstyrrelser på elnettet. På kortet fremgår både varslede og uforudsete driftforstyrrelser. Via søgefeltet kan du søge på de adresser, du ønsker at se driftsstatus for.

SMS-service

Få en SMS, hvis strømmen går på din adresse

Til- eller frameld dig her

Driftforstyrrelser på elnettet

Når strømmen går

Så snart strømmen forsvinder, går vi i gang med at finde problemet og løse det, så alle de berørte kunder hurtigst muligt får strømmen igen. Tit går der kun ganske få minutter, imens det i sjældne tilfælde tager mere end to timer. Det afhænger af, hvad der er sket, og hvor i elnettet fejlen er.

Oplever du driftsforstyrrelser, skal du kontakte din elleverandør.

Giv et Praj

​Du kan hjælpe os med at sikre hurtig udbedring.

Evonet har tilmeldt sig den landsdækkende app ’Giv et Praj’, som flere energi- og forsyningsselskaber samt kommuner bruger til at gøre det lettere for kunder og borgere at indberette fejl og mangler.
 
Med app’en ’Giv et Praj’ kan du give os direkte og hurtig besked, hvis du opdager fejl og mangler på vores anlæg og installationer. Da vi er meget interesserede i, at vores kabelskabe og forsyningsanlæg er i så god en stand som muligt – både i forhold til sikkerhed, funktion og fremtoning - er det rigtig godt med hjælp til at sætte hurtigt ind, hvis der opstår fejl.
 
Med app’en giver du et praj, der består af et foto med GPS-koordinater, som du tager af tingen eller hændelsen og derefter tildeler en kategori samt en tilhørende (valgfri) kommentar. Jo bedre foto og beskrivelse, jo lettere har vi ved at reagere på det. 'Giv et Praj' bruger din smartphones GPS til at lokalisere dit praj, bestemme modtageren og vise din placering på et kort. Er placeringen ikke korrekt, kan du selv ændre den i kortet.

Er du installatør? Så ser du problemet før os

Som installatør er du ofte i berøring med vores forsyningsanlæg og anlægsdele f.eks. i forbindelse med tilslutning af et stikkabel i et forsyningsskab. Hvis du opdager en fejl under dit arbejde eller på anden vis, vil vi meget gerne høre fra dig. Her er app’en ’Giv et Praj’ et både effektivt og hurtigt middel.

keyboard_arrow_up